Malerens børste

Børste af en maler er et vigtigt redskab, hvorigennem kunstneren svinger sin magt og udtrykker sine følelser. På lærred, olie og alle de andre maleri medier er vigtige for, men disse forlade kunstneren, når arbejdet er udført.

Kun pensler bo, trofast og villig til at deltage i udformningen af den næste mesterværk.

Malere har brug for to typer af pensler. Ene er stiv og den anden er bløde. En maler har normalt en vifte af størrelser for begge typer af pensler.

De stive pensler anvendes til fleste maleri opgaver og det kommer i tre former: runde, flat og filbert. For alle jer er begyndere, er filbert en figur, der er afrundet på base og vokslys til et punkt på spidsen. Stive pensler er lavet af hog børster, men der er også syntetiske børster, der kan gøre acceptable resultater. Naturligvis foretrækker mange malere den ægte vare.

De bløde børster der bruges til at sætte i fine detaljer. Malere er enige om, at de bedste bløde børster er dem lavet af sable. Da Zobel pensler er dyre, findes der erstatningsprodukter. Men penselstrøg lavet ved hjælp af disse erstatninger er ikke så god som dem lavet af de sable-made blød børste.

Der er også en slags børste lavet af enten Zobel eller hog hår. Det kaldes en fan-hovedet børste og det er nødvendigt at problemfrit blander maling på lærred.

Vi har hørt om malere ikke tager et bad under et maleri marathon, og der er malere kendt for at have kaotiske studios. Men mange malere som skal organiseres og den mest plejet af deres værktøjer er pensler. Desuden mener mange malere, selvom ingen videnskabelige data understøtter dette, at brugt men godt passes-for børster klarer sig bedre end nye.

Den første regel i omsorgen for maling pensler er aldrig at bruge dem til at blande maling. Der er maleri knive til at udføre denne opgave. En anden vigtig ting at huske er at aldrig stå pensler, især de bløde dem, med punkt ned i krukken. Disse dyre hår eller børster er følsomme og kan være bøjet permanent.

Når en maler mentorer du placerer den helt rigtige mængde af maling på penslen, tænker han ikke om at redde malingen. Han prøvede at gemme penslen. For meget maling på det vil blokere tyller, den del, der holder håret eller børster sammen. Hvis tilstoppet, du er nødt til at rense den og kan ikke undgå afsked hår. Hvis det gøres for ofte, penslen i sidste ende blive ubrugelig.

Endelig, børster skal rengøres, så snart du er færdig med at bruge dem.. Du kan bruge terpentin med sæbe og vand. For bløde børster, kan disse være dyppet i mælk og lov til at tørre i et par dage. Husk at holde tips.

Leave a Reply

Your email address will not be published.