Om barnets adskillelse beklemthed

Hvordan jeg føler mit barns adskillelse angst? Helt ærligt, det er absolut en af de mest dejlige følelser jeg nyder virkelig som en mor.

Jeg husker, da min søn var mellem 8-9 måneder gamle. Ligesom hver mor, kunne jeg glemme disse øjeblikke.

På tidspunktet bedt han ofte om mere opmærksomhed fra mig og ikke fra nogen i huset. Uanset hvor han var, eller der holdt ham, så snart han så mig, råbte han pludselig som om han bede mig om at holde ham.

Da jeg kom tæt på ham, han pludselig åbnede sine arme og kiggede så glad. Hans råb stoppet i et øjeblik. Det var virkelig en uudtalt følelse jeg havde oplevet.

Men der var også tid, når han handlet anderledes fra hvad jeg havde forventet. Da jeg gik til arbejde, troede jeg, han ville græde hårdt for at se mig forlader ham. Jeg krammede ham tæt og kyssede hans ansigt igen og igen.

Jeg fortalte ham, “Baby, Mommy har at gå på arbejde nu. Spiser og drikker en masse, okay? Og har en god lur. Jeg vil være tilbage. Elske dig meget. Bubye.”

Undertiden holdt han ser på mig da jeg sagde så. Jeg forventede ham til at begynde at græde. Men det skete ikke. Jeg spekulerede på hvorfor. Jeg fandt ud af senere at han var interesseret med hjul af den bil, jeg rejste i hverdagen.

Når bilen begyndte at køre, holdt min søn altid øjnene på hjul. Ser man på dem spinning må have været meget spændende at ham. Jeg smilede bare, selvom mit hjerte brød lidt. Jeg beroligede mig selv ved at tænke at det var godt for ham at blive nysgerrig af mærkelige ting.

Min søn er en baby, der har sove problem. Hele natten under sin søvn vågnede han ofte flere gange. Hvis han vågnede op og fandt mig i nærheden, ville han græde højlydt, at gøre hele huset panik, som om noget virkelig slemt ske.

Da jeg kom ind i soveværelset, han ville kravle mod mig, og derefter omfavnede jeg ham. Han ville være rolig bagefter. Amning virkelig arbejdet for at sætte ham tilbage til at sove.

Gudskelov besluttede jeg at amme ham så jeg ikke ville blive ansat med rush forberede formel i løbet af natten. Ja, jeg valgte at amme ham i nighttimes, selv om han stadig fik formel i dag gange.

Måske havde denne amning aktivitet skabt bånd mellem os. Jeg nød det, og stadig indtil nu. Det kan også hvad gjorde min søn ønskede ikke at holde sig væk fra mig.

Hvis din baby eller barn har de samme kendetegn som min søn har, er jeg sikker på du har den samme følelse, som jeg gør. Hvis du tror at din baby råb (for at være væk fra dig) irritere dig, bare husk at det ikke vil vare evigt.

Separationsangst er en fase i dit barns udvikling i løbet af hans tidlige år af livet. Næsten alle børn går gennem denne oplevelse. Hvad jeg kan foreslå er dig bare nyde disse intime øjeblikke før de er væk med dit barns vækst.

Fra hvad jeg har hørt fra mine venner om dette, vil du gå glip af øjeblikke. Til mig, selv nu, ønsker jeg virkelig ikke den fase fade væk.

Vente, vente. Der er en ting mere jeg gerne vil dele med dig, som du ikke måske tror vil gøre dit barn komfortabel. Jeg husker, min ven fortalte mig, at hvis du kommer et sted, så ikke Glem at fortælle dit barn, at du vil være tilbage. I stedet for at snige sig ud af huset, vil vinker hånden og siger, at du vil være tilbage lindre ham en eller anden måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.